Auto kredīts

Viena no populārakajām precēm, kurām nepieciešams papildus finansējuma piesaiste gan juridisko, gan fizisko personu vidū ir transportlīdzekļi. Ir vairāki veidi, kā un kur aizņemties naudu auto iegādie, iepriekš InfoKredīti aplūkoja arī finanšu un oparetīvā līzinga iespējas, bet šajā rakstā būs atspoguļota informācija par vēlvienu aizdevuma veidu – auto kredītu.

Auto kredīts ir ļoti līdzīgs citiem kredītu veidiem, jo tā galvenā domā ir saņemt papildus naudas līdzekļus preces iegādei. Ar ko tas ir atšķirīgs? Aizdevuma mērķis ir tieši automobiļa iegāde, kas bieži vien šim kredīta veidam kalpo arī kā ķīla. Gluži kā ātrie kredīti, auto kredīts lielākoties tiek izsniegts bez pirmās iemaksas. Dažkārt kredītiestādes izsniedzot aizdevumu piedāvā mazākas procentu likmes, jo kredīts ir nodrošināts ar auto ķīlu. Ar izņēmumiem arī Latvijas tirgū ir kompānijas, kas piedāvā aizdevumu bez ķīlas, bet tādā gadījumā jārēķinās ar augstākām procentu likmēm.

Aizdevuma saņemšanai katrā kredītiestāde ir citādāki noteikumi, bet ir daži vienoti – personai jābūt vismaz 18 gadu vecai, ar derīgu Latvijas pasi un oficiālu darba vietu, kā arī ienākumiem. Jebkuram aizdevējam ir konkrētas prasības, un, lai atvieglotu Jūsu izvēli plašajā klāstā, InfoKredīti apkopoja populārākās un izdevīgākās kompānijas auto kredītu salīdzināšanai.

Uzņēmums Max. summa Termiņš Pirmā iemaksa Vecuma ierobežojums Piesakies!
Auto kredīts € 1500 Līdz 24 mēnešiem Nav 20+ ātro kredītu pakalpojuma sniedzēji
Auto kredīts € 15 000 Līdz 72 mēnešiem Nav 18+ ātro kredītu pakalpojuma sniedzēji
Auto kredīts € 3000 Līdz 24 mēnešiem Nav 18+ ātro kredītu pakalpojuma sniedzēji

Iepazīsties ar detalizētāku autokredītu kompāniju apskatu starp Latvijā populārākajām auto aizdevumu kredītētājiem.